Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Αεροπλάνο πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε πολυσύχναστο δρόμο και καρφώνεται σε αυλή (video)

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ένα μικρό αεροπλάνο στο Ορλάντο των ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα καρφώθηκε σε αυλή σπιτιού

Πλανήτης

Η αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου πραγματοποιήθηκε κοντά σε πολυσύχναστη διασταύρωση στο βορειοανατολικό Ορλάντο, το απόγευμα της Παρασκευής (19/8). Μάλιστα, την περιπετειώδη «βουτιά» κατέγραψαν και κάμερες από αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Οι Αρχές της κομητείας Όραντζ διαβεβαίωσαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε πάνω σε πεζοδρόμιο πολυσύχναστου δρόμου και κατέληξε στην αυλή σπιτιού.

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο FOX, δείχνει τη στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου, που σαν από θαύμα δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό.

Σύμφωνα με την FAA, το μονοκινητήριο Cessna φέρεται να αναχώρησε από αεροδρόμιο του Ορλάντο στις 3:44. Βάσει του FlightAware, το οποίο καταγράφει δεδομένα πτήσεων, το αεροσκάφος βρισκόταν σε πτήση για περίπου πέντε λεπτά, πριν πέσει.

Η FAA είπε ότι ο πιλότος ήταν το μόνο άτομο που επέβαινε στο αεροσκάφος. Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα από το Λόνγκγουντ της Φλόριντα, ο οποίος χειρίστηκε αρκετά καλά την κατάσταση, δεδομένων των συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο πιλότος τους είπε ότι το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη. Ακόμη, ο 40χρονος ανέφερε αργότερα στο FOX 35 News ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα με επάρκεια στα καύσιμα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Σαν σήμερα - 29 Μαρτίου

Γεγονότα 1430: Η Θεσσαλονίκη πέφτει στα χέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας 1638: Σουηδοί άποικοι ιδρύουν την πρώτη ευρωπαϊκή αποικία στη σημερινή πολιτεία του Ντέλαγουερ ...

Φόρτωση άρθρων...