Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ: Αστυνομικοί δολοφονούν ΑμΕΑ – Βίντεο-σοκ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με τη δολοφονία ΑμΕΑ από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια.

Ο ανάπηρος και στα δυο πόδια Αφροαμερικανός έχει πέσει από το αναπηρικό καροτσάκι, κραδαίνει ένα μεγάλο μαχαίρι, προσπαθεί να απομακρυνθεί και οι αστυνομικοί τον πυροβολούν τουλάχιστον οκτώ φορές.

Ο 36χρονος αφήνει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο σε προάστιο του Λος Άντζελες. Οι αστυνομικοί λένε ότι προηγουμένως ο άνδρας είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε άλλον άνδρα και ότι φοβήθηκαν πως θα πετάξει εναντίον τους το μαχαίρι.

Ο Αφροαμερικανός ήταν πατέρας δύο παιδιών. Πολλά είναι τα κενά στην υπόθεση όμως το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και ήδη η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει τους τρεις αστυνομικούς ότι τον σκότωσαν εν ψυχρώ, καθώς δεν ήταν σε θέση να απειλήσει τη ζωή τους.

Προσοχή σκληρές εικόνες: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Όλα τα βλέμματα στο Παρίσι: 100 ηγέτες δίνουν το «παρών», απόψε το δείπνο με οικοδεσπότη τον Μακρόν στο Λούβρο

Τα βλέμματα της υφηλίου στρέφονται στο Παρίσι όπου οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκινούν επισήμως αύριο, με μια υπέρλαμπρη Τελετή Έναρξης. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 20...

Γαλλία: Χάος στους σιδηροδρόμους από το σαμποτάζ στα τρένα - Έκκληση στους επιβάτες να μείνουν σπίτι

Στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, Gare du Nord, επικρατεί χάος από το πρωί, με χιλιάδες ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί, μετά τη «μαζική επίθεση εύρους ικανού να προ...

Φόρτωση άρθρων...