Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Εξάχρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε δασκάλα σε σχολείο της Βιρτζίνια

«Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νιούπορτ - Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη δασκάλα

Πλανήτης

Ένας εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε μια δασκάλα σε σχολείο της πόλης Νιούπορτ Νιουζ, στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο Ρίτσνεκ.

Η δασκάλα, περίπου 30 ετών, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Δεν αναφέρθηκε άλλος τραυματισμός.

Παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του εξάχρονου, καθώς και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

 

Ο 6χρονος που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά μια δασκάλα, τέθηκε υπό κράτηση. Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νιούπορτ Νιουζ, Στιβ Ντρου.

Κανένας μαθητής δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Ρίτσνεκ, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση .

Ο πυροβολισμός έγινε σε μια τάξη της πρώτης δημοτικού και το παιδί και ο δάσκαλος, που γνώριζαν ο ένας τον άλλον, ήταν προφανώς μόνοι, είπε ο Ντρου σε συνέντευξη Τύπου.

 

«Οι τραυματισμοί της δασκάλας εξακολουθούν να θεωρούνται απειλητικοί για τη ζωή, αλλά υπήρξε κάποια βελτίωση στην τελευταία ενημέρωση που λάβαμε», δήλωσε ο επικεφαλής το βράδυ της Παρασκευής.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Στη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ είχε διακοπεί η ...

Φόρτωση άρθρων...