Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Γυναίκα κατηγορείται ότι άφησε να πεθάνει από πεινά ο 15χρονος αυτιστικός γιος της

Πλανήτης

Μία γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του 15χρονου αυτιστικού γιου της καταγράφηκε να κάνει εμετό την ώρα που της έδειξαν φωτογραφίες του παιδιού το οποίο η ίδια φέρεται να άφησε να λιμοκτονήσει μέχρι θανάτου.

Στη γυναίκα έδειξαν φωτογραφίες του αποστεωμένου 15χρονου γιου της ο οποίος ζύγιζε μόλις 31 κιλά και πέθανε από ασιτία και υποθερμία. Η γυναίκα δεν άντεξε και έκανε εμετό, είπε ότι λυπάται και ξέσπασε σε λυγμούς.

Τον Ιούλιο του 2022 ο γιος της βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος με έναν μουσαμά μέσα σε μια ντουλάπα όπου τον είχε αναγκάσει να κοιμάται. Η γυναίκα κατηγορείται ότι άφησε το παιδί, που βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού, να πεθάνει από την πείνα καθώς και για κακοποίηση που περιλάμβανε μπάνιο με κρύο νερό και τάισμα με καυτό φαγητό. 

Μαζί με τον μεγάλο γιο της κατηγορούνται ακόμη ότι του έβαζαν χειροπέδες και του στερούσαν τον ύπνο.

Ένορκοι και εισαγγελέας ζήτησαν η μητέρα να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να βγει στις 29 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: Δεν δεσμεύεται ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών σε περίπτωση ήττας

Aρνήθηκε o Ντόναλντ Τραμπ να δεσμευτεί ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Τζο Μπάι...

Φόρτωση άρθρων...