Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Κινηματογραφική καταδίωξη κλέφτη περιπολικού (Video)

Πλανήτης

Μια ομάδα αστυνομικών κάνει έλεγχο ρουτίνας σε ένα όχημα στην Ατλάντα των ΗΠΑ, όμως αντιλαμβάνονται ότι κάποιος κλέβει το περιπολικό τους.

Ο αστυνομικός δεν προλαβαίνει να τον εμποδίσει και ο δράστης τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στην καταδίωξη συμμετέχουν περιπολικά αλλά και ένα ελικόπτερο.

Ο κλέφτης για να ξεφύγει της καταδίωξης, οδηγεί το όχημα στις σιδηροδρομικές γραμμές όπου όμως χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ντεραπάρει.

Έρχεται τρένο

Οι αστυνομικοί περικυκλώνουν το αυτοκίνητο και προσπαθούν να βγάλουν έξω τον δράστη. Η ζωή του αλλά και των αστυνομικών κινδυνεύει γιατί φτάνει το τρένο.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει το τρένο, οι αστυνομικοί καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Φούλτον με τις κατηγορίες της κλοπής αυτοκινήτου, διαφυγής και επικίνδυνης οδήγησης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: 38χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας επειδή μίλησε κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας Ρώσος καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στην Ρωσία με την κατηγορία της «διάδοσης ψευδών πληροφοριών» για τον ρωσικό στρατό, επειδή κατά την διάρκε...

Φόρτωση άρθρων...