Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο δράστης του μακελειού στο Μέιν

Πλανήτης

Νεκρός εντοπίστηκε ο 40χρονος δράστης του μακελειού στο Μέιν στις ΗΠΑ. Ο δράστης των επιθέσεων οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 18 ανθρώπους και είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 στη μικρή πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν (βορειοανατολικά στις ΗΠΑ), ο Ρόμπερτ Καρντ, βρέθηκε νεκρός, μεταδίδουν αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης επικαλούμενα τις αρχές.

Ο έφεδρος του αμερικανικού στρατού πέθανε από «προφανή αυτοτραυματισμό στο κεφάλι», σύμφωνα με τις αναφορές.

«Είναι νεκρός. Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», ανέφερε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς. Κατά τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο ύποπτος αυτοκτόνησε.

Ο Ρόμπερτ Καρντ βρέθηκε νεκρός στο δάσος κοντά σε ένα κέντρο ανακύκλωσής όπου εργαζόταν, περίπου 8 μίλια από το Λιούιστον, όπου την Τετάρτη εισέβαλε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ και ένα εστιατόριο και πυροβόλησε αδιακρίτως.

Επί δύο ημέρες η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ είχε ζητηθεί από τον κόσμο να παραμένει στα σπίτια με αρκετά σχολεία και επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστά. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν

Σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ έγινε σήμερα (ξημερώματα Σαββάτου, τοπική ώρα) στην επαρχία Χουαλιέν της ανατολικής Ταϊβάν, ανακοίνωσε η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία. Μέχρι τώρα δε...

Φόρτωση άρθρων...