Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Πιέσεις από τους δημοκρατικούς να κατεβεί ως υποψήφια Πρόεδρος η Μισέλ Ομπάμα (Video)

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αν και νωρίς, έχουν ξεκινήσει οι προεκλογικές ζυμώσεις.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει ενημερώσει ότι μέχρι τον Μάρτιο θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, δηλαδή αν θα «ξανατρέξει» για το χρίσμα της προεδρίας των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ενισχύονται οι φήμες ότι η Μισέλ Ομπάμα δέχεται πιέσεις να κατέβει ως υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ εκπροσωπώντας το κόμμα των Δημοκρατικών.

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις των δημοκρατικών η δημοφιλία τόσο της Μισέλ Ομπάμα όσο και του Μπαράκ Ομπάμα είναι σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα θερμή στην πιθανότητα να μπει στον πολιτικό στίβο.

Τα νέα της ομογένειας των ΗΠΑ

Μεγάλη δεξίωση διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Χάρβαρντ, που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Το γεγονός όμως, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι η επιστροφή στις 29 Μαρτίου της δεξίωση στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

New York Times: Η λάθος εκτίμηση που οδήγησε στην κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ισραηλινοί αξιωματούχοι υπολόγισαν λανθασμένα τη σοβαρότητα της απάντησης του Ιράν στο χτύπημα της 1ης Απριλίου σε κτίριο στη Δαμασκό, στο οποίο σκοτώθηκαν αρκετοί διοικητές του τω...

Φόρτωση άρθρων...