Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Ψάρεψε καρχαρία και ήθελε να τον βγάλει στην ακτή (Video)

Τη μάχη ενός άνδρα με έναν καρχαρία σε παραλία στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψε περαστικός. Ο άνδρας έχει ψαρέψει έναν καρχαρία στην παραλία Σμιθ Πόιντ της Νέας Υόρκης και προσπαθεί να τον τραβήξει έξω από τη θάλασσα.

O καρχαρίας αντιστέκεται και ο άνδρας κινδυνεύει να τον δαγκώσει στο πόδι. Κάποια στιγμή ο νεαρός τον πιάνει από την ουρά συνεχίζει να παλεύει μαζί του και καλεί άλλους να τον βοηθήσουν.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα δεν δείχνει ποια ήταν η κατάληξη της μάχης. Ωστόσο, πολλοί σχολιάζουν ότι ο καρχαρίας βρισκόταν στο φυσικό του περιβάλλον και κατακεραυνώνουν τον άνδρα.

Βρετανία: «Καμπάνα» για μεθυσμένο οδηγό

Ο οδηγός του οχήματος έχει ανάψει αριστερό φλας αλλά κινείται προς τη δεξιά λωρίδα. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή κάποια σύγκρουση και ξαφνικά αυξάνει ταχύτητα.

Το περιπολικό που παρακολουθούσε την τρελή πορεία του οχήματος σε δρόμο του δυτικού Yorkshire στη Βρετανία σταμάτησε τον οδηγό και όταν του έγινε αλκοτέστ διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο.

Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για τρία χρόνια, του επεβλήθη κοινωνική εργασία 200 ωρών ενώ πλήρωσε και τα έξοδα του δικαστηρίου.

Βρετανία: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από συμμορία νεαρών

Η κάμερα από το θυροτηλέφωνο σπιτιού στο Μπέρμιγχαμ καταγράφει τα χτυπήματα που δέχεται ένας 76χρονος άνδρας.

Δύο νεαροί που φορούν κουκούλες τον χτυπούν με μια αλυσίδα, τον κλωτσούν και του ρίχνουν μπουνιές.

Στη συνέχεια φεύγουν τρέχοντας αφήνοντας τον ηλικιωμένο βαριά χτυπημένο.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα sun ο παππούς εννιά εγγονιών αναγκάστηκε να πάρει τον νόμο στα χέρια του, καθώς οι αστυνομικές Αρχές δεν έκαναν τίποτα για τις επιθέσεις που δεχόταν το σπίτι του από νεαρούς τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε το βίντεο του MEGA:
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η απίστευτη selfie που έγινε viral: Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η selfie, που φαίνεται να τράβηξε ένας πίθηκος με ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών στο Μπαλί της Ινδονησίας. «Ήταν σίγουρα ένα μοναδικό ταξίδι», δήλω...

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Στη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ είχε διακοπεί η ...

Φόρτωση άρθρων...