Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Σάλος στις ΗΠΑ: Ράπερ φώναξε κοπέλα στην σκηνή και ζήτησε να την χτυπήσουν (Video)

Πλανήτης

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό ράπερ «Blueface» να ζητά τον ξυλοδαρμό κοπέλας που βρισκόταν στο κοινό που παρακολουθούσε την εμφάνιση του στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο.

Η κοπέλα υποτίθεται πως πέταξε παγάκια προς την σκηνή, σύμφωνα με την NYP.

Ο ράπερ της φώναξε «μου πετάς διάφορα; Έλα εδώ πάνω». Η κοπέλα αρνήθηκε, όμως αυτός επέμεινε.
«Αλήθεια; Δεν πέταξες τίποτα; Είσαι η μοναδική με ποτήρι με παγάκια. Έλα πάνω μην φοβάσαι», είπε ο ράπερ βοηθώντας την κοπέλα να ανέβει στη σκηνή.

Όταν εν τέλει αυτή ανέβηκε τότε ο «Blueface» την έσπρωξε προς την ομάδα ασφαλείας του και τους «Ξέρετε τι να κάνετε, ορμήξτε της».

Οι μπράβοι αλλά και η αρραβωνιαστικιά του τότε άρχισαν χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές την κοπέλα, ενώ ο ράπερ φώναζε ειρωνικά «μην τρέχεις, έλα πάνω, μην φοβάσαι».

Η ταυτότητα της παραμένει άγνωστη, όπως αδιευκρίνιστο είναι κι αν έχει υποβάλει μήνυση.

Ο «Blueface» βρίσκεται σε τριετή επιτήρηση αφού το 2022 είχε πυροβολήσει έναν άνδρα στο Λας Βέγκας και όπως αναφέρει το δημοσίευμα κινδυνεύει με ως και πέντε χρόνια φυλάκιση αν κριθεί ότι παραβίασε του όρους της αναστολής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραζιλία: Κατέρρευσαν γέφυρες και υπερχείλισαν ποτάμια από τις πλημμύρες – Τουλάχιστον 56 νεκροί

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 56 ανθρώπους ενώ τουλάχιστον άλλοι 67 αγνοούνται, σύμφωνα με το νεότερο απολ...

Φόρτωση άρθρων...