Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο με ελικόπτερο να πέφτει στη θάλασσα λίγα μέτρα από λουόμενους

Πλανήτης

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν σε παραλία του Μαϊάμι των ΗΠΑ όταν ένα ελικόπτερο συνετρίβη στα νερά του ωκεανού λίγα μέτρα μακριά από τους λουόμενους σε μια πολυσύχναστη περιοχή που είναι δημοφιλής στους τουρίστες.

Δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και κανείς άλλος δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί.

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Μπιτς ανέφερε στο Twitter ότι έλαβε κλήση το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Φλόριντα) για τη συντριβή στην περιοχή ανοιχτά της Σάουθ Μπιτς.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε η αστυνομία καταγράφει το ελικόπτερο να κατεβαίνει πάνω από τον ωκεανό και να πέφτει στο νερό την ώρα που οι κάποιοι έκαναν ηλιοθεραπεία και άλλοι κολυμπούσαν.

Η αστυνομία απέκλεισε ένα τμήμα της παραλίας δύο τετραγώνων, στην περιοχή όπου οι ταξιδιώτες συχνάζουν σε υπαίθριες καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα. Το αστυνομικό τμήμα δήλωσε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανταποκρίνεται στο σημείο.

Aυτόπτης μάρτυρα δήλωσε πως «αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν θέλεις να δεις ή να μιλήσεις για αυτά. Ήταν 50 μέτρα από την παραλία, ακριβώς δίπλα σε όλους. Ήταν τρελό που κανείς δεν τραυματίστηκε». Ο πιλότος βγήκε από το αεροπλάνο και οι επιβάτες «φαίνονταν αναίσθητοι και σε κατάσταση σοκ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Στενός συνεργάτης του Τραμπ παραδέχτηκε ότι πλήρωσε τη Στόρμι Ντάνιελς εκ μέρους του

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε πρώην συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μάικλ Κόεν κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου για μια συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τότε...

Σαν σήμερα - 15 Μαΐου

Γεγονότα 1536: Η Άννα Μπολέιν, βασίλισσα της Αγγλίας δικάζεται στο Λονδίνο και καταδικάζεται σε θάνατο για προδοσία, μοιχεία και αιμομιξία. 1648: Υπογράφεται η Συνθήκη της Βε...

Σλοβακία: Πυροβόλησαν τον Πρωθυπουργό, Ρόμπερτ Φίτσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιά (Videos&Photos)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έπειτα από συνεδρίαση της σλοβακικής Κυβέρνησης στην πόλη Χάντλοβα της κεντρικής Σλοβακίας, περίπου 180 χιλιόμετρα έξω από την Μπρατισλάβα, σύμφωνα με όσα ...

Φόρτωση άρθρων...