Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

ΗΠΑ – Βιρτζίνια: Γυναίκα άνοιξε πυρ και σκότωσε 37χρονο που πυροβολούσε σε πάρτι

Πλανήτης

Νεκρός έπεσε ένας 37χρονος στις ΗΠΑ, όταν πυροβολήθηκε από μια γυναίκα, αφότου ο ίδιος άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο εναντίον πλήθους ανθρώπων που γιόρταζαν σε πάρτι γενεθλίων στη δυτική Βιρτζίνια.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόνι Χάζελετ έκανε γνωστό ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της γυναίκας έσωσαν ζωές και πιθανόν απέτρεψαν ακόμη ένα φονικό επεισόδιο στη χώρα μετά την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο του Τέξας. Το συμβάν έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Ο Ντένις Μπάτλερ είχε περάσει με το αυτοκίνητό του από το σημείο όταν έλαβε συστάσεις να κινείται πιο αργά καθώς παιδιά έπαιζαν στην περιοχή.

Ακολούθως, ο 37χρονος επέστρεψε οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και άνοιξε πυρ από το όχημά του στο πάρτι γενεθλίων.

Ο ανωτέρω αξιωματούχος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Αρχές για το περιστατικό ανέφερε ότι η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα δεν είχε ποινικό παρελθόν.

«Είναι απλώς ένα μέλος της κοινότητας που κρατούσε νόμιμα το όπλο της», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Αντί να τρέξει από την απειλή, την αντιμετώπισε και έτσι έσωσε πολλές ζωές».

Η ίδια παρέμεινε στο σημείο μετά το περιστατικό και συνεργάζεται με τους ανακριτές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Φόρτωση άρθρων...