Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Υπερτυχερός «τίναξε» τη μπάνκα στον αέρα - Κέρδισε 1,3 δισ. δολάρια – Είχε μία πιθανότητα στα 300 εκατομμύρια

Πλανήτης

1,28 δισ. δολάρια στο δεύτερο μεγαλύτερο βραβείο Mega Millions (λοταρία) κέρδισε ένας τυχερός λαχνός που αγοράστηκε στην πολιτεία Ιλινόις των ΗΠΑ σε ένα βενζινάδικο κοντά στο Σικάγο.

Ο νικητής ή η νικήτρια μπορεί να πάρει τα όλα τα κέρδη – 1,28 δισεκατομμύρια – σε δόσεις σε 29 χρόνια ή να πάρει μεμιάς 750 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό εκτοξεύθηκε μετά από 29 άκαρπες κληρώσεις, ενώ την τελευταία εβδομάδα οι Αμερικανοί έπαιζαν μαζικά, με αύξηση 30%.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το Mega Millions ήταν σήμερα μία στα 303 εκατομμύρια. Πάντως, αξεπέραστο παραμένει το ρεκόρ του 2018, όταν ο μοναδικός νικητής κέρδισε 1 δισεκατομμύριο 537 εκατομμύρια.

Έως σήμερα, το μεγαλύτερο βραβείο Mega Millions ήταν 1,537 δισ. δολάρια πριν από τέσσερα χρόνια (2018).

Ο λαχνός κερδήθηκε από ένα μοναδικό λαχνό που πωλήθηκε στη Νότια Καρολίνα. Το βραβείο Powerball του 2016, ωστόσο, παραμένει το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία των ΗΠΑ – 1,586 δισ. δολάρια – το οποίο μοιράστηκαν τρεις νικητές.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης Mega Millions το βράδυ της Παρασκευής ήταν:

13, 36, 45, 57 και 67 (Mega Ball το 14)

Σημειώνεται ακόμη ότι η τελευταία φορά που κάποιος κέρδισε το τζάκποτ Mega Millions ήταν στις 15 Απριλίου. Έκτοτε, οι Αμερικανοί συνέρρεαν να αγοράσουν λαχνούς καθώς το έπαθλο αυξανόταν συνεχώς.

Τα δελτία Mega Millions πωλούνται σε 45 πολιτείες των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον και τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...