Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ισπανία: Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία (βίντεο)

Πλανήτης

Ένα αγριογούρουνο, που βγήκε ξαφνικά μέσα από τη θάλασσα σε παραλία του πολυτελούς θερέτρου Κόστα ντελ Σολ στην Ισπανία, τραυμάτισε στο πόδι μία γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία.

Πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης δείχνουν τουρίστες και λουόμενους να ουρλιάζουν και να κρύβονται, καθώς το αγριογούρουνο τρέχει κατά μήκος της παραλίας.

Τελικά, οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να διώξουν το ζώο μακριά από την παραλία. Αν και δεν είναι γνωστό πώς κατέληξε το αγριογούρουνο στη θάλασσα, πιστεύεται ότι βρισκόταν στο κοντινό πάρκο Serra Gelada.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα της, ενώ της χορήγησαν προληπτικά αντιβίωση.

Παράγοντες της περιοχής ανέφεραν ότι βρίσκονται σε επαφές με ειδικούς, προκειμένου να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα

Αυξημένοι είναι φόβοι για μια συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η τζιχαντ...

Σαν σήμερα - 24 Απριλίου

Γεγονότα 1704: Εκδίδεται η «News Letter» στην Βοστόνη, η πρώτη εφημερίδα στις ΗΠΑ 1800: Ιδρύεται η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσο στις ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Τζον Άνταμς 1877: Έναρξ...

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Φόρτωση άρθρων...