Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ισπανία: Απολύθηκε ο δημοσιογράφος που έγραψε το βιβλίο για την παράνομη σχέση της Λετίθια

Σε αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας προχώρησε δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo» και το «πλήρωσε» με την απόλυσή του, έπειτα από είκοσι χρόνια εργασίας σε αυτήν.

Πρόκειται για τον 91χρονο δημοσιογράφο και συγγραφέα Χάιμε Πενιαφιέλ, που έγραψε πρόσφατα το βιβλίο «Letizia & I», καθώς στα τέλη του περασμένου έτους αποκάλυψε πως η βασίλισσα Λετίθια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της.

Το βιβλίο βασίστηκε περισσότερο στους ισχυρισμούς του 53χρονου Τζέιμι Ντελ Μπούργκο που υποστήριξε ότι είχε δεσμό με τη Λετίθια μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε το 2004.

Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ο επιχειρηματίας, γνώρισε τη Λετίθια πριν από το 2000 και η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στη Βενετία, λίγα χρόνια πριν από τη συνάντηση της με τον βασιλιά Φελίπε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Ντόναλντ Τραμπ: Παρενέβη «στον αέρα» του FOX και εκθείασε την αστυνομία για την εκκένωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) εκθείασε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για την απομάκρυνση φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών από κτίριο του Πανεπιστημ...

Φόρτωση άρθρων...