Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ισπανία: Τέσσερις οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε ποτάμι

Πλανήτης

Τέσσερις άνθρωποι βρήκαν το θάνατο την περασμένη νύκτα όταν λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι από γέφυρα στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι υπηρεσίες άμεσης δράσης της Γαλικίας διευκρίνισαν μέσω του Twitter πως ανέσυραν τα πτώματα δύο επιβατών. Η Πολιτική Φρουρά της Ισπανίας ανακοίνωσε αργότερα ότι δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν την Κυριακή. Το σώμα μιας γυναίκας ανασύρθηκε, αλλά το πτώμα ενός άνδρα δεν είχε ακόμη ανασυρθεί.

«Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο εσωτερικό του λεωφορείου», διευκρινίζουν οι υπηρεσίες άμεσης δράσης, οι οποίες δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εντυπωσιακή φωτογραφία από ψηλά του λεωφορείου να έχει πέσει σε ορμητικά νερά.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις αγνοουμένους. Οι αρχές δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες για να επιβεβαιώσουν αυτή την πληροφορία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Σάββατο, το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων, στην κοινότητα Σερδέδο-Κοτομπάντε, που βρίσκεται όχι μακριά από το Βίγκο, κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα La Voz de Galicia, με το λεωφορείο επέστρεφαν άνθρωποι που είχαν πάει να επισκεφθούν συγγενείς τους που κρατούνται στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Μοντερόσο, στο κέντρο της Γαλικίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τιμωρία για τον ιερέα που τέλεσε το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι – Τον υποβίβασαν σε ψάλτη

Τιμωρία για τον ιερέα που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι, από την Επισκοπή Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η θρησκευτική αρχή της Μό...

Φόρτωση άρθρων...