O αραβόφωνος εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ εξέδωσε σήμερα μία νέα προειδοποίηση εκκένωσης για τους κατοίκους ενός κτιρίου στην πόλη της Γάζας και για τις σκηνές που βρίσκονται περιμετρικά του κτιρίου, καθώς το Ισραήλ κάλεσε για μία ακόμη φορά τη Χαμάς να παραδοθεί.
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο βομβαρδισμός του κτιρίου Al-Ruya στην πόλη της Γάζας είναι επικείμενος, διατάζοντας τους ανθρώπους να φύγουν.
Πρόκειται για τη δεύτερη προειδοποίηση που εκδίδεται μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών για το ίδιο κτίριο, αλλά και για τις σκηνές που φιλοξενούν εκτοπισμένες οικογένειες.
Τουλάχιστον 31 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα από την αυγή, δήλωσαν στο Al Jazeera πηγές στα νοσοκομεία της περιοχής.
Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 29 άνθρωποι που σκοτώθηκαν στην πόλη της Γάζας.
ΟΠΕK+: Αύξηση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου κατά 137.000 βαρέλια – Ποιες χώρες «ανοίγουν την κάνουλα»
Ισραήλ: Drone από την Υεμένη έπληξε την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ραμόν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις