Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ισραήλ: Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της «Sun» για τα 32 παιδιά ομήρους της Χαμάς – «Φέρτε τους σπίτι»

Πλανήτης

Με ένα πρωτοσέλιδο – γροθιά στο στομάχι κυκλοφορεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Στην πρώτη σελίδα της έχει τις φωτογραφίες 32 παιδιών που βρίσκονται όμηροι στα χέρια της Χαμάς, καθώς ο πόλεμος μαίνεται στην Λωρίδα της Γάζας.

«Φέρτε τους σπίτι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αποτελεί έκκληση των Ισραηλινών γονέων τους, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα βιώνουν την απόλυτη αγωνία και τον τρόμο για την τύχη τους.

«Τρομοκράτες άρπαξαν 32 αθώα παιδιά», δηλώνει μεταξύ άλλων και προσθέτει πως «γι’ αυτό το Ισραήλ πρέπει να πολεμήσει το κακό της Χαμάς».

Τα παιδιά έπεσαν στα χέρια της Χαμάς όταν τα μέλη της πέρασαν τα σύνορα του Ισραήλ σκοτώνοντας εκατοντάδες και παίρνοντας ομήρους άλλους.

Σημειώνεται πως η Χαμάς δεν έχει διαθέσει καμία πληροφορία για την κατάστασή τους ούτε επέτρεψε στον Ερυθρό Σταυρό να τους επισκεφτεί, ενώ αυτή τη στιγμή οι όμηροι υπολογίζονται σε περισσότερους από 200.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ταϊβάν: Άγριο ξύλο στη βουλή μεταξύ βουλευτών

Ο κακός χαμός έγινε στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν όταν βουλευτές έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους εν μέσω σφοδρής διαμάχης για τις κοινοβουλευτικές μεταρρυθμίσεις. Το απίστευτο σκηνικό συνέβη...

Ουγγαρία: Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι από σύγκρουση μικρού σκάφους με κρουαζιερόπλοιο στον Δούναβη

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε αγνοούνται έπειτα από φερόμενη σύγκρουση μιας βενζινάκατου και ενός κρουαζιερόπλοιου στον ποταμό Δούναβη βόρεια της Βουδαπέστης αργά...

Φόρτωση άρθρων...