Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στην Αγία Πετρούπολη (Videos & Photos)

Πλανήτης

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε το απόγευμα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, με συνέπεια να τραυματιστούν τουλάχιστον δέκα άτομα, ορισμένα εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, η έκρηξη σημειώθηκε στην πλατεία Kalinina. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, που έχει αναλάβει τις έρευνες, η ισχύς της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε ισοδυναμούσε με περίπου 200 γραμμάρια TNT.

Οι ρωσικές Aρχές κάνουν λόγο ανεπισήμως για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, στη δήλωσή της ωστόσο, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, έκανε λόγο για «έκρηξη μη αναγνωρισμένου αντικειμένου».

Αμέσως μετά την έκρηξη ακολούθησε πανικός, ενώ τόσο το εμπορικό κέντρο, όσο και η γύρω περιοχή, εκκενώθηκε και αποκλείστηκε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου για Νετανιάχου και ηγέτη της Χαμάς ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατ...

Μύδροι Νετανιάχου κατά Διεθνούς Δικαστηρίου: «Απορρίπτω τη σύγκριση με τους μακελάρηδες της Χαμάς, έχετε θράσος»

Μύδροι Νετανιάχου κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο κατηγόρησε για αντισημιτισμό, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε ότι το «παράλογο και...

Φόρτωση άρθρων...