Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο κοντά στη Μόσχα – 45 τραυματίες (Videos&Photos)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο κοντά στη Μόσχα στη Ρωσία. Η έκρηξη έγινε σε εργοστάσιο οπτικών και ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη Σέργκιεφ Πόσαντ, 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας. Από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκαν τουλάχιστον 45 άνθρωποι. 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν ότι η έκρηξη φαίνεται να σημειώθηκε σε μια αποθήκη που περιείχε πυροτεχνικό εξοπλισμό, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το διαδικτυακό ειδησεογραφικό κανάλι Mash ανέφερε ότι είχε ενοικιαστεί από μια εταιρεία πυροτεχνίας.

Είκοσι τρία άτομα εισήχθησαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων έξι στην εντατική, ανέφερε το γραφείο του δημάρχου του Σέργκιεφ Ποσάντ. Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μια τεράστια στήλη καπνού και πολυώροφα κτίρια με παράθυρα που είχαν ανατιναχθεί.

Το οπτικό και μηχανολογικό εργοστάσιο του Ζαγκόρσκ παράγει οπτικό εξοπλισμό για βιομηχανικές και υγειονομικές εφαρμογές, καθώς και για τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας.

Ωστόσο, το TASS επικαλείται τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που δήλωσαν ότι δεν πιστεύουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, παρότι τέτοιου είδους επιθέσεις γίνονται συχνά πλέον στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Φόρτωση άρθρων...