Κυριακή
15 Μαρτίου 2026

Ιταλία: Άφησε το 18 μηνών μωρό της και πήγε διακοπές – Το βρέφος πέθανε από ασιτία

Πλανήτης
Tags: Ιταλία

Εγκληματική αδιαφορία από μία μητέρα στην Ιταλία, καθώς άφησε μόνο του για έξι ολόκληρες μέρες το 1,5 έτους μωρό της, με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει από την πείνα.

Η αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όταν η μητέρα του άτυχου βρέφους το εγκατέλειψε για έξι μέρες, για να πάει να βρει τον… σύντροφό της.

Δίπλα στο μωρό βρέθηκαν ηρεμιστικά

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η 37χρονη φαίνεται να άφησε το 18 μηνών μωρό της, χωρίς κάποιον να το προσέχει.

Η μικρούλα Ντιάνα πέθανε από ασιτία, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν της είχαν δοθεί ηρεμιστικά, που βρέθηκαν δίπλα της.

Η Αλέσια Πιφέρι γύρισε από τις διακοπές της στο Μπέργκαμο, όπου είχε πάει να βρει τον σύντροφό της και βρήκε νεκρή την κόρη της στην κούνια της.

Ζήτησε βοήθεια από μία γειτόνισσά της, η οποία κάλεσε την αστυνομία. «Έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε: Είμαι καλή μητέρα. Δεν είμαι εγκληματίας», δήλωσε η γειτόνισσα.

Πέρασε από το Μιλάνο και δεν πήγε να δει το παιδί της

Το πιο τραγικό είναι πως, κατά τις έξι μέρες της απουσίας της, η 37χρονη επισκέφτηκε κάποιες φορές το Μιλάνο με τον σύντροφό της, όμως, δεν πήγε ούτε μια φορά να δει το παιδί της!

Ο σύντροφός της κατέθεσε ότι η Αλέσια του είχε πει πως η μικρή Ντιάνα ήταν διακοπές με τη θεία της.

«Ήταν ανεξήγητα ήρεμη και αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Δεν έκλαψε, ούτε καν δάκρυσε…», είπαν οι αστυνομικοί.

Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από είκοσι χρόνια έως ισόβια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

CNN: Ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, και ίσως το σύστημα να μην τον χρειάζεται

Ο Μοτζταμπά είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι, μώλωπα στο αριστερό μάτι και μικρές εκδορές στο πρόσωπο την πρώτη ημέρα της εκστρατείας βομβαρδισμών των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Ολλανδία: Έκρηξη μπροστά από εβραϊκό σχολείο – Το Ισραήλ καταγγέλλει «κύμα αντισημιτισμού»

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ κατήγγειλε σήμερα πως ένα «κύμα αντισημιτισμού» μαίνεται στην Ολλανδία, έπειτα από μια έκρηξη που σημειώθηκε τη νύχτα μπροστά από ένα εβραϊκό σχο...

Φόρτωση άρθρων...