Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ιταλία: Φωτιά σε νοσοκομείο με τέσσερις νεκρούς (Videos)

Πλανήτης

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής σε νοσοκομείο στο Τίβολι, στα περίχωρα της Ρώμης, όταν από φωτιά που ξέσπασε, βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι. Δύο γυναίκες και δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε περίπου στις 10:30 το βράδυ στο Νοσοκομείο San Giovanni Evangelista, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, να απομακρύνουν περίπου 200 ασθενείς. Ανάμεσά τους είναι επτά παιδιά και μια έγκυος γυναίκα που απεγκλωβίστηκαν με διασωστική κλίμακα, καθώς και ασθενείς Covid που βρίσκονταν σε ειδικό θάλαμο της εγκατάστασης.

Οι πυροσβέστες απομάκρυναν με ασφάλεια και τις σακούλες αίματος που φυλάσσονταν για μεταγγίσεις.

Η εισαγγελία του Τίβολι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ έχει διαταχθεί αυτοψία στις σορούς των θυμάτων. 

Η έρευνα έχει ανατεθεί στην αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...