Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ιταλία: Παραμένουν υπό κατάσχεση οι λογαριασμοί του Παντσέρι και της κόρης του

Πλανήτης

Παραμένουν υπό κατάσχεση οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Αντόνιο Παντσέρι, της συζύγου του Μαρία Ντολόρες Κολεόνι και της κόρης τους, Σίλβια Παντσέρι, που έχουν στην Ιταλία.

Συνολικά, οι καταθέσεις ανέρχονται για 247.000 ευρώ που κατασχέθηκαν από την εισαγγελία του Μπέργκαμο, ύστερα από σχετικό αίτημα των βελγικών Αρχών.

Η θέση των συνηγόρων υπεράσπισης της οικογένειας Παντσέρι, ότι το αίτημα και η απόφαση κατάσχεσης παρουσίαζαν προβλήματα σε σχέση με τη διαδικασία που επιλέχθηκε, δεν έγινε δεκτή.

Το εφετείο της Μπρέσια είχε απορρίψει, πριν από λίγες ημέρες, το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι για άρση του κάτ' οίκον περιορισμού της.

Το Εφετείο αποφάνθηκε ότι η 38χρονη δικηγόρος πρέπει να παραμείνει υπό περιορισμό, εν αναμονή της απόφασης η οποία αναμένεται να ληφθεί στις 16 Ιανουαρίου, σχετικά με το αίτημα έκδοσής της, που έχει υποβληθεί από τις βελγικές Αρχές για την υπόθεση Qatargate.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής της είχαν ζητήσει η Σίλβια Παντσέρι να αφεθεί ελεύθερη, με μόνη υποχρέωση την καθημερινή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, «για να μπορέσει να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου».

Παράλληλα, οι δικηγόροι της Σίλβια Παντσέρι υπογράμμισαν, πως το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ που δεσμεύθηκε από την εισαγγελία του Μπέργκαμο και βρίσκεται σε τραπεζικό λογαριασμό της πελάτισσάς τους, «προέρχεται από επαγγελματικές της απολαβές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...