Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ιταλία: Σειρά σεισμικών δονήσεων στην Τοσκάνη

Πλανήτης

Τις τελευταίες ώρες καταγράφηκε σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιφέρεια της Τοσκάνης, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της πόλης Σιένα.

Η ισχυρότερη δόνηση, μεγέθους 3,5 βαθμών, καταγράφηκε την περασμένη νύχτα λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ, τοπική ώρα. Ακολούθησε μια σειρά από άλλες πέντε δονήσεις, μεγέθους μέχρι 2,7 βαθμών.

Μέχρι τώρα, η ιταλική Πολιτική Προστασία δεν έχει διαπιστώσει να υπάρχουν τραυματίες ή να έχουν προκληθεί ζημιές, εκτός από μια μικρή καταστροφή του οδοστρώματος στην περιοχή της Σιένα, Στράντα Ντέλε Γκρότε.

Για προληπτικούς λόγους, τα σχολεία της πόλης σήμερα παρέμειναν κλειστά και μέρος των κατοίκων αποφάσισε να περάσει την νύχτα εκτός σπιτιού.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία για τον καρκίνο παχέος εντέρου: Αυξήθηκε κατά 500% στα παιδιά και τους εφήβους

Δραματική αύξηση των περιστατικών καρκίνου του παχέους εντέρου στις ΗΠΑ, ιδίως στα παιδιά και τους έφηβους, εντόπισαν ερευνητές σε μελέτη, που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο «Digesti...

Μπάιντεν: Αναστολή παράδοσης όπλων στο Ισραήλ αν εξαπολύσει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι ο πιο στενός σύμμαχος του Ισραήλ. Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας η Ουάσιγκτον επαναλαμβάνει ότι η στήριξή της προς το Τελ Αβίβ...

Φόρτωση άρθρων...