Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Κανένα πρόβλημα με τους 92 Ελληνες αθλητές που βρίσκονται στην Τουρκία

Πλανήτης

Μόνο ανησυχία προκάλεσε στην ελληνική αποστολή που συμμετέχει στην 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Τραπεζούντα η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς όλα τα μέλη της είναι καλά και ασφαλή.

«Είμαστε απολύτως καλά και ασφαλείς. Εδώ στην Τραπεζούντα δεν διαπιστώσαμε καμία αναταραχή, όλα είναι ήσυχα.

Οι αποστολές φιλοξενείται στους ξενώνες της πανεπιστημιούπολης και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Απλώς οι διοργανωτές αποφάσισαν να υπάρξει μία δίωρη αναβολή και να ξεκινήσουν τα σημερινά πρωινά αγωνίσματα στις 11:00, ενώ, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα κάποια αθλήματα, όπως η κολύμβηση θα άρχιζαν από τις 09:00», δήλωσε, στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αρχηγός της αποστολής, Μαρία Παπαδοπούλου.

Όπως επεσήμανε η ίδια, οι αρμόδιοι φορείς του ελληνικού κράτους επικοινώνησαν άμεσα μαζί της για να παρέχουν κάθε υποστήριξη και διευκόλυνση, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι 92 αθλητές και συνοδοί να μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από αύριο, Κυριακή, δηλαδή μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράν: Νεκρός ο Πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Ανασύρθηκαν οι σοροί (Videos&Photos)

Τον θάνατο του Προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας. Η ανακοίνωση έγινε λί...

Φόρτωση άρθρων...