Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Πλανήτης

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής κατάρρευσης της γέφυρας Francis Scott Key όταν έπεσε πάνω σε πυλώνα της το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Dali.

«Λίγο μετά τις 10:00, δύτες εντόπισαν κόκκινο ημιφορτηγό σε βάθος περίπου 7,6 μέτρων», εξήγησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η αστυνομία της Μέριλαντ, της πολιτείας όπου υπάγεται διοικητικά η Βαλτιμόρη. «Δυο θύματα της τραγωδίας είχαν παγιδευτεί μέσα στο όχημα».

Οι σοροί που ανασύρθηκαν αναγνωρίστηκαν. Πρόκειται για αυτά δυο ανδρών 35 και 26 ετών, μελών συνεργείου εργατών οδοποιίας, που επισκεύαζε το οδόστρωμα της Francis Scott Key όταν έγινε το δυστύχημα.

Οι σοροί των υπολοίπων τεσσάρων συναδέλφων τους, που προχθές Τρίτη έγινε σαφές από τις αρχές πως πλέον θεωρούνταν νεκροί, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, πρόσθεσαν οι αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Φόρτωση άρθρων...