Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη για την «πειραγμένη» φωτογραφία

Μία φωτογραφία μετά από ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και τελικά να κάνει την Κέιτ Μίντλετον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Μέσα σε ένα 24ωρο, η πρώτη επίσημη φωτογραφία που ανέβηκε στον βασιλικό λογαριασμό της Κέιτ Μίντλετον μετά από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε, έγινε αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως, με την πριγκίπισσα να παραδέχεται πως έχει πειράξει τη φωτογραφία με photoshop.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».

Με μία πρώτη ματιά, φαίνεται η Κέιτ Μίντλετον σε μία όμορφη οικογενειακή φωτογραφία με τα τρία της παιδιά. Αν παρατηρήσει κανείς λίγο καλύτερα, θα δει τις λεπτομέρειες, όπως τη φούστα της πριγκίπισσας Σάρλοτ που από τη μία πλευρά φαίνεται να καλύπτει το χέρι του Τζορτζ και από την άλλη το μανίκι του χεριού της φαίνεται αχνά σβησμένο.

Στον ώμο της 8χρονης Σάρλοτ, τα μαλλιά της φαίνονται σαν να έχουν κοπεί… ή να έχουν σβηστεί.

Όσον αφορά την εικόνα της Κέιτ Μίντλετον, σχολιάστηκε τόσο το ένα της χέρι που φαίνεται να μην έχει τη βέρα της και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και το άλλο που φαίνεται να είναι θολωμένο. Ακόμα και το φερμουάρ της ζακέτας που φοράει, ξαφνικά εξαφανίζεται.

Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου αποφάσισαν να αποσύρουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ως προϊόν φωτομοντάζ.

Όλα αυτά έρχονται να ενισχύσουν τις φήμες αλλά και τη μεγάλη ανησυχία των Βρετανών για την κατάσταση της υγείας της, μετά από δύο μήνες αποχής της από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Το προσωπικό του παλατιού και άνθρωποι που συνεργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό. Όλο αυτό το διάστημα που η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί τα σενάρια για την υγεία της ήταν πολλά, την πραγματική εικόνα όμως την ξέρει μόνο η βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...