Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη, για «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση πως είναι «απίθανο» να επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν το Πάσχα, ενώ αναφέρεται πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες.

Η Κέτι Μίντλετον αφότου πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Ουίνσδορ όπου θα παραμείνει με την οικογένειά της. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, το πρόβλημα υγείας της Κέιτ δεν σχετίζεται με κακοήθεια. 

Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει συγκεκριμένα για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον: «Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν απόρρητα τα της υγείας της. Ως εκ τούτου, το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστούν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη απ' όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει στα καθήκοντά της το συντομότερο δυνατό».

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης σημειώνουν ότι ούτε ο Ουίλιαμ ούτε και η Κέιτ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πριγκιπικό ζεύγος σχεδίαζε ταξίδι στη Ρώμη την άνοιξη, στο πλαίσιο ειδικής περιοδείας.

Όσον αφορά στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, είναι η πιο μεγάλη στη Βρετανία. 

Η κλινική ξεκίνησε να λειτουργεί το 1932 και σε αυτήν έχουν νοσηλευτεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ όπως και ο 35ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαρθολομαίος: Στηρίζουμε την πρωτοβουλία για ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Με αναφορές στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στο Μεσανατολικό ήταν το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, μετά την αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Φανάρι. «Προσευχ...

Βρετανία: Πράκτορες της Κίνας χάκαραν το υπουργείο Άμυνας - Διαψεύδει το Πεκίνο

Η Βρετανία αντέδρασε άμεσα θέτοντας εκτός λειτουργίας μία βάση δεδομένων που χρησιμοποιούσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, μετά από αναφορές των ΜΜΕ ότι δέχτηκε κακόβουλη ηλεκτρονι...

Φόρτωση άρθρων...