Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κιλιτσντάρογλου: Θέτει ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών

Ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών έθεσε μέσω προεκλογικού βίντεο στο Twitter ο υποψήφιος των κομμάτων της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία – σύμφωνα με τον ίδιο – «δεν έκανε τίποτα» για εν λόγω θέμα.

«Εφτασαν στο σημείο, την άμυνα και τον στρατό του λαού να τα κάνουν όργανο της προεκλογικής τους προπαγάνδας», δήλωσε, αναφερόμενος στην κυβέρνηση Ερντογάν. «Εσείς έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια εκλογική προπαγάνδα; Εχετε ποτέ ξαναδεί να χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο η αμυντική μας βιομηχανία;»

«Πρέπει όμως να προσθέσω κάτι», συνέχισε. «Αυτοί που συνέχεια μας συκοφαντούν, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα; Όλα είναι ανοησίες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα. Αλλά κάντε λίγη υπομονή, το κράτος θα ξαναγίνει κράτος και όλα τα κόμματα θα ξέρουν τα όριά τους», δήλωσε ο Κιλιτσντάρογλου.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 14ης Μαΐου στην Τουρκία, η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων δείχνει «ντέρμπι» με οριακό φαβορί τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντιμέτωπη ακόμα και με κυρώσεις από τις ΗΠΑ η Σιλιάνοφσκα για την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ στέλνουν ηχηρό μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, το οποίο προστίθεται στις ξεκάθαρες προειδοποιήσεις της Ελλάδας και πιθανότατα θα ακουστεί πιο δυνατά από τον «μ...

Φόρτωση άρθρων...