Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου - Άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα

Πανικός επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη λόγω κατάρρευσης τμήματος εστιατορίου στην περιοχή Μπεμπέκ. Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο Haberler, κατέρρευσε αίθριο εστιατορίου κοντά στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. 

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Στα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας φαίνονται άτομα μέσα στο νερό, να προσπαθούν να βγουν.

Μέχρι τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ παραμένει σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης όσων παραμένουν στο νερό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και ιατρικές ομάδες.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση της Μπεσίκτας: «Σήμερα, γύρω στις 21:00 τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης μπαλκονιού σε εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: 38χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας επειδή μίλησε κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας Ρώσος καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στην Ρωσία με την κατηγορία της «διάδοσης ψευδών πληροφοριών» για τον ρωσικό στρατό, επειδή κατά την διάρκε...

Φόρτωση άρθρων...