Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Κροτίδα και ακίνδυνες βίδες... στο ύποπτο δέμα στο Πότσνταμ

Πλανήτης

Μια κροτίδα, χωρίς κάποιου είδους πυροκροτητή, ήταν τελικά το περιεχόμενο του ύποπτου πακέτου το οποίο έφτασε νωρίς το απόγευμα σε φαρμακείο στο κέντρο του Πότσνταμ και οδήγησε σε εκκένωση της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς και της περιοχής, σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών του Βρανδεμβούργου Καρλ-Χάιντς Σρέτερ, το πακέτο περιείχε ακόμη βίδες -όχι καρφιά, όπως είχε μεταδοθεί νωρίτερα- σκόνη και μια μπαταρία, πάντως τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη.

Η αστυνομία, με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, εξέτασε όλη την περιοχή και αργά το βράδυ ανακοίνωσε ότι σταματά τις έρευνες, καθώς δεν έχει βρει οτιδήποτε ύποπτο. Η αγορά αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά από το πρωί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντιμέτωπη ακόμα και με κυρώσεις από τις ΗΠΑ η Σιλιάνοφσκα για την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ στέλνουν ηχηρό μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, το οποίο προστίθεται στις ξεκάθαρες προειδοποιήσεις της Ελλάδας και πιθανότατα θα ακουστεί πιο δυνατά από τον «μ...

Ιταλία: Ισόβια σε μητέρα που εγκατέλειψε την 18 μηνών κόρη της και πέθανε από αφυδάτωση

Η Ιταλίδα Αλέσια Πίφερι καταδικάσθηκε σε ισόβια από το δικαστήριο του Μιλάνου για την εγκληματική εγκατάλειψη της κόρης της, μέσα στο σπίτι, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του μωρού,...

Φόρτωση άρθρων...