Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κύπρος: 10χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα - Συνελήφθη η μητέρα της

Η 42χρονη μητέρα της 10χρονης εντοπίστηκε μεθυσμένη. Πρόκειται για τουρίστες από τη Ρωσία που διέμεναν σε έπαυλη στην περιοχή Πέγεια.

Ακόμη ένα περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού σε πισίνα σημειώθηκε στην Κύπρο. Έπειτα από το 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης στην Αγία Νάπα, ένα 10χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του σε έπαυλη στην Πάφο.

Τις Αρχές ειδοποίησαν επισκέπτες στην πολυτελή κατοικία, ενώ η μητέρα δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από την τραγωδία, μιας και ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με το sigmalive.

Οι αστυνομικές Αρχές στην Πάφο προχώρησαν στη σύλληψη 42χρονης τουρίστριας από τη Ρωσία, μητέρας του 10χρονου κοριτσιού το οποίο ανασύρθηκε νεκρό το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου από πισίνα έπαυλης στην περιοχή Πέγεια.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής ενώ η 42χρονη, η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο νοσοκομείο Πάφου και εκεί διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 26 Απριλίου

Γεγονότα 1336 - Ο Πετράρχης ανεβαίνει στο όρος Βαντού. 1478 - Οι Πάτσι επιτίθενται κατά του Λαυρέντιου των Μεδίκων και σκοτώνουν τον αδελφό του, Τζουλιάνο των Μεδίκων, κατά τ...

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Φόρτωση άρθρων...