Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κύπρος: Ακρωτηριάστηκαν 17χρονος και 35χρονος από κροτίδες - Έχασε το χέρι του 34χρονος

Πλανήτης
Tags: Κύπρος

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από κροτίδες στην Κύπρο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το πρώτο περιστατικό αφορά 17χρονο στην Ακρόπολη Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν η κροτίδα που επιχείρησε να ρίξει, εκπυρσοκρότησε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Το δεύτερο περιστατικό, αφορά άντρα ηλικίας 35 ετών στο Γέρι, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από κροτίδα και υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού χεριού.

Όσον αφορά στο τρίτο περιστατικό, σχετίζεται με έναν 34χρονο στο χωριό Μαλούντα, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό, εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του χέρι, ανέφερε ο politis.com.cy.

Μετά την αρχική μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Λευκωσίας και οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Γερμανία: Κατηγορίες σε έξι ύποπτα μέλη του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές επιθέσεις

Κατηγορίες απήγγειλε η Γερμανία σε έξι ξένους υπηκόους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις για λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Χορασάν», ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή ...

Φόρτωση άρθρων...