Έναν ακόμη νεκρό ανέσυραν πριν λίγο τα συνεργεία διάσωσης από τα συντρίμμια της διώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε νωρίτερα στην περιοχή Γερμασόγεια της Λεμεσού στην Κύπρο, ενώ νωρίτερα είχε ανασυρθεί ένας ακόμα άνδρας νεκρός από το σημείο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από την κατάρρευση υπάρχουν και τρεις τραυματίες, που έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.
Στο κτίριο υπήρχαν οκτώ με δέκα διαμερίσματα και, κατά την ώρα της κατάρρευσης μέρους του κτιρίου, υπήρχαν πέντε με έξι άτομα εκεί, κάποια στο κομμάτι που δεν κατέρρευσε και κάποια εντός αυτού που κατέρρευσε.
Δείτε φωτογραφίες


Ρίσκο για… 2 ευρώ: Κρέμονται από λεωφορείο για να γλιτώσουν το εισιτήριο - Η επικίνδυνη πρακτική του «bus surfing»
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Τουρκία
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις