Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κύπρος: Ομολόγησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας - Υπέδειξε πού είναι θαμμένες οι δυο Ρωσίδες

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης των δυο γυναικών από τη Ρωσία, τις οποίες δολοφόνησε ο 32χρονος Σύρος στην Κύπρο. Ο δράστης ομολόγησε το διπλό φονικό και υπέδειξε στις αρχές πού είναι θαμμένες οι δυο γυναίκες. Ανασύρθηκε η μία σορός.

Πλανήτης

Στην ομολογία της δολοφονίας των δύο γυναικών από τη Ρωσία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (4/12) ο 32χρονος Σύρος, υποδεικνύοντας μάλιστα στους Αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονται θαμμένες οι δύο Ρωσίδες.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο βασικός ύποπτος μετά από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο, όπου τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν ίχνη αίματος, το οποίο ταυτίστηκε με μια από τις εξαφανισμένες.

Στη σκηνή μετέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ στο σημείο μετέβη επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επί των σορών.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη του 23χρονου από τη Συρία, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών, προχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) η αστυνομία.

Ο ύποπτος ο οποίος καταζητείτο εδώ και καιρό και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη.

Ο συλληφθείς έχει κατονομαστεί ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση από τον άντρα ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση.

Ανασύρθηκε η μια σορός στον Κάτω Αμίαντο
Ανασύρθηκε η μία εκ των δύο σορών από την αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο που πιστεύεται ότι ανήκουν στις Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία.

Το έργο της Αστυνομίας δυσχεραίνεται, όπως αναφέρει το sigmalive.com από την ισχυρή βροχόπτωση που πέφτει στην περιοχή.

Στον χώρο βρίσκεται και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου.

"Δεδομένο ότι θα βρεθούν νεκρές οι Ρωσίδες"

Οι αρχές της Κύπρου, οι οποίες αναζητούσαν όλο αυτό το διάστημα τις δυο γυναίκες από τη Ρωσία, 44 και 33 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από τις 17 Νοεμβρίου στην Κύπρο, βάσει των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους είχαν σχηματίσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας με την εξαφάνιση των πτωμάτων με τη βοήθεια εκσκαφέα.

Την άποψη πως οι δυο γυναίκες είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν νεκρές είχε εκφράσει σε συνέντευξή του ο Καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου δρ. Ανδρέας Καπαρδής, μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι".

Ο δρ Καπαρδής είχε δηλώσει πως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο γυναίκες να είναι νεκρές, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οδηγούν σε στυγερό έγκλημα. Σημείωσε πως πρόκειται για γυναίκες που μάλλον ήταν ευάλωτες και ανήκαν σε ομάδες όπως τις αποκαλούν οι εγκληματολόγοι, υψηλού κινδύνου.

Όσον αφορά τα κίνητρα του δράστη ανέφερε πως μπορεί να είναι πολλά, όπως για παράδειγμα να υπήρξε φιλονικία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην εξοχική κατοικία ή ακόμη μπορεί να καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι δύο Ρωσίδες είχαν πάει στο εξοχικό στον Κάτω Αμίαντο, καθώς είχαν κλείσει ραντεβού με τον 32χρονο Σύρο που τελεί υπό κράτηση, μέσα από διαδικτυακή αγγελία με αδρή αμοιβή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφωνήθηκε το ποσό των 2.500 ευρώ για μια βδομάδα περίπου και θα συμμετείχε και δεύτερο πρόσωπο. Σύμφωνα με στοιχεία που διερευνώνται από την Αστυνομία, οι δύο Ρωσίδες πήγαν στο εξοχικό και έμειναν εκεί τρεις ημέρες, από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Στη συνέχεια ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι τις μετέφερε στη Λάρνακα, όπου και διαμένουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Κατηγορίες σε έξι ύποπτα μέλη του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές επιθέσεις

Κατηγορίες απήγγειλε η Γερμανία σε έξι ξένους υπηκόους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις για λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Χορασάν», ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή ...

Γαλλία: Συνελήφθη 16χρονος για τον σχεδιασμό επίθεσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησαν οι Αρχές της Γαλλίας. Ο 16χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσ...

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Φόρτωση άρθρων...