Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Λαγκάρντ: ΕΕ και Βρετανία να εργαστούν για ομαλή μετάβαση

Πλανήτης

«Λάβαμε υπόψη τις αποφάσεις των Βρετανών. Καλούμε τις αρχές σε Βρετανία και Ευρώπη να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα οικονομική σχέση μεταξύ Βρετανίας και ΕΕ, κάτι που θα απαιτήσει να ξεκαθαρίσουν οι διαδικασίες και οι στόχοι που θα καθοδηγήσουν τη διαδικασία» δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία.

«Στηρίζουμε έντονα τις δεσμεύσεις της Τράπεζας της Αγγλίας και της ΕΚΤ να παράσχουν ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και να περιορίσουν την υπερβάλλουσα μεταβλητότητα.

Θα συνεχίσουμε να παρατηρούμε στενά τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τα μέλη μας, αναλόγως των αναγκών τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Βαγδάτη προσφέρει βοήθεια στις έρευνες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου

Οι αρχές του Ιράκ έδωσαν εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Ερυθρά Ημισέληνο και σε άλλους αρμόδιους φορείς να προσφέρουν τη βοήθειά τους στο γειτονικό Ιράν και να συμμετάσχουν ...

PIN: Μήπως και οι δικοί σας αριθμοί βρίσκονται ανάμεσα στους πιο συνηθισμένους και αδύναμους;

Αποκαλύφθηκε η λίστα με τους πιο συνηθισμένους αριθμούς PIN και ευχόμαστε να μην είναι ο δικός σας μέσα σε αυτήν. Βέβαια εάν το PIN σας είναι 1234 τότε δεν υπάρχει σωτηρία! Σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...