Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Λαβρόφ: «Οι οικονομικοί μας δεσμοί με την Κίνα θα αναπτυχθούν ταχύτερα»

Πλανήτης

«Η Ρωσία θα επικεντρωθεί πλέον στην ανάπτυξη των δεσμών της με την Κίνα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και χαρακτήρισε τη Δύση «δικτάτορα».

«Αν η Δύση θέλει να προσφέρει κάτι αναφορικά με την αποκατάσταση των σχέσεών μας, τότε θα εξετάσουμε σοβαρά αν το χρειαζόμαστε ή όχι», είπε ο Σεργκέι Λαβρόφ σε ομιλία του, σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ακόμα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επέμεινε ότι στόχος της Ρωσίας πλέον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών της με την Κίνα. 

«Τώρα που η Δύση έλαβε «θέση δικτάτορα», οι οικονομικοί δεσμοί μας με την Κίνα θα αναπτυχθούν ακόμη ταχύτερα», πρόσθεσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 9 Μαΐου

Γεγονότα 1502: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά από την Ισπανία για τον τέταρτο και τελευταίο του ταξίδι στο Νέο Κόσμο. 1908: Φρίκη στον Πειραιά. Η Μαρία Παπαδάκη τεμαχίζει το ν...

Ερντογάν: Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από χώρες και θεσμούς για τη Γάζα έχουν κλονίσει την πίστη στην Ε.Ε.

Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από «ορισμένες χώρες και θεσμούς» από την έναρξη του πολέμου στην Γάζα έχουν «κλονίσει την πίστη» στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τονίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά...

Φόρτωση άρθρων...