Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Λαβρόφ: «Γνωρίζουμε ότι ούτως ή άλλως θα επιβληθούν κυρώσεις, με ή χωρίς λόγο»

Πλανήτης

Απέρριψε την απειλή κυρώσεων από τη Δύση ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις ενέργειες για κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας ως προβλέψιμες. «Οι Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Βρετανοί συνάδελφοί μας δεν θα σταματήσουν και δεν θα ηρεμήσουν μέχρι να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητές τους για τη λεγόμενη «τιμωρία της Ρωσίας».

Ήδη μας απειλούν με κάθε είδους κυρώσεις ή, όπως λένε τώρα, "τη μητέρα όλων των κυρώσεων". Λοιπόν, το έχουμε συνηθίσει. Γνωρίζουμε ότι ούτως ή άλλως, σε κάθε περίπτωση, θα επιβληθούν κυρώσεις. Με ή χωρίς λόγο», ανέφερε ο Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το Reuters.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να αποφασίσει σήμερα να επιβάλει τις πρώτες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, αφού η Μόσχα αναγνώρισε τις αυτονομιστικές επαρχίες στην ανατολική Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (βίντεο)

Δύο ακτιβιστές της οργάνωσης Riposte alimentaire συνελήφθησαν στη Γαλλία αφού πέταξαν πορτοκαλί σκόνη στην αίθουσα των Κατόπτρων του Ανακτόρου των Βερσαλλιών το περασμένο Σάββατο. ...

Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να ξεκινήσουν να εξασκούνται στρατιώτες στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

Τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, που θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων και στα οποία θα συμμετέχουν και στρατεύματα που σταθμεύουν...

Φόρτωση άρθρων...