Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Λονδίνο: Ένοπλοι αστυνομικοί εξόντωσαν «εκτός ελέγχου» σκύλο σε δρόμο του δυτικού Λονδίνου

Πλανήτης

«Κληθήκαμε στις 10.39 π.μ. στις 14 Ιανουαρίου καθώς εκτός ελέγχου σκύλος είχε σκοτώσει έναν άλλο σκύλο στο Queens Ave, στο Greenford», ανέφερε η αστυνομία του δυτικού Λονδίνου . 

Βίντεο 15 δευτερολέπτων εμφανίστηκε στο X, και δείχνει έναν αξιωματικό να στρέφει το όπλο του σε σκύλο ο οποίο σέρνει έναν άλλο σκύλο, που κρέμεται από τα σαγόνια του. Το κλιπ των 15 δευτερολέπτων έχει προβληθεί σχεδόν 15.000 φορές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αρκετοί υπενθυμίζουν ότι πριν από έναν χρόνο είχε προκληθεί σάλος καθως αστυνομικοί της Met Police σκότωσαν δύο «επικίνδυνα εκτός ελέγχου» σκυλιά που φέρεται να είχαν επιτεθεί σε μια γυναίκα.

Οι αστυνομικοί τότε είχαν χρησιμοποιήσει όπλο teaser ρίχνοντας αναίσθητο τον άνδρα που κρατούσε τα σκυλιά του προσπαθώντας να τα ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...