Κυριακή
24 Μαΐου 2026

Lufthansa : «Ναι» στους όρους της Κομισιόν για το πακέτο διάσωσής της

Πλανήτης
Δεκτούς έκανε το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Lufthansa τους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου η εταιρία να λάβει πακέτο στήριξης ύψους εννέα δισεκατομμυρίων από το γερμανικό κράτος. Επόμενο βήμα είναι η έγκριση του σχεδίου και από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της αεροπορικής εταιρίας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του Βερολίνου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προκειμένου να αποκατασταθούν οι στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό, η Lufthansa θα πρέπει να παραχωρήσει στους ανταγωνιστές της 24 δικαιώματα απογείωσης και προσγείωσης (σλοτς) στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ – Ιράν: Ωρα μηδέν για την ειρηνευτική συμφωνία - Θα είναι συνολική και θα τελειώνει τον πόλεμο, λέει το Πακιστάν - «Αγκάθι» οι διατυπώσεις

Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τραμπ να απορρίψει τη συμφωνία και να διατάξει νέα πλήγματα κατά του Ιράν.

Φόρτωση άρθρων...