Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μακρόν για Πούτιν: «Ηθικός και πολιτικός κυνισμός» με τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους σε Ρωσία και Λευκορωσία

Πλανήτης

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Mακρόν σε συνέντευξή του προς γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «ηθικό και πολιτικό κυνισμό» του ρώσου προέδρου Πούτιν αναφορικά με την πρόταση του να δημιουργηθούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι που επί της ουσίας θα υποχρεώνουν πολίτες μεγάλων πόλεων της Ουκρανίας να κατευθυνθούν προς την Ρωσία.

«Όλα αυτά δεν είναι σοβαρά είναι ηθικός και πολιτικός κυνισμός που μου είναι ανυπόφορος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Mακρόν σε συνέντευξή του προς γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε επίσης ότι η κατάσταση στην Ουκρανία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, ότι η Γαλλία θα υποστηρίξει την Ουκρανία με όλα της τα μέσα αλλά και ότι θέλει να σταματήσει τον πόλεμο χωρίς αυτή να εμπλακεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση των Χούθι στους Αμερικανούς φοιτητές που αποβλήθηκαν: Ελάτε στη Σαναά να σπουδάσετε

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που στηρίζονται από το Ιράν και προκαλούν αναταραχή στην παγκόσμια ναυτιλία για να δείξουν την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους της Γάζας, ανακοίν...

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

Φόρτωση άρθρων...