Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Με τον Αντόνιο Γκουτέρες συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Αντόνιο Γκουτέρες, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 

Κατά τη συνάντησή τους, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ συζήτησε με τον πρόεδρο της ΚΣ του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ισότητα στην εργασία, την ισότητα στην οικογένεια, την ισότητα στις ευκαιρίες προς τις γυναίκες, σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. Τέλος, αντάλλαξαν απόψεις στον τομέα των διμερών σχέσεων των ΗΕ με το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος συμμετέχει σε διεθνή σύνοδο με γυναίκες απ’ όλον τον κόσμο για την ισότητα στην πράξη (68th Session of the Commission on the Status of Women) που διοργανώνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, έγινε η συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Φόρτωση άρθρων...