Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο κέντρο των Βρυξελλών - Συνελήφθη ο ύποπτος

Πλανήτης

Μεγάλη επιχείρηση των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο των Βρυξελλών. Όπως μεταδίδει η La Libre, οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στα ίχνη ύποπτου άνδρα.

Οι αρχές εκκένωσαν μία βιβλιοθήκη στην πλατεία place de la Monnaie, απέναντι από το βελγικό κοινοβούλιο. Γύρω από την βιβλιοθήκη έχει οριοθετηθεί μία περίμετρος ασφαλείας ενώ στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει πυροτεχνουργοί του στρατού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βάρια οπλισμένοι αστυνομικοί πραγματοποιούν παράλληλες εφόδους σε αρκετά κτίρια σε διάφορα σημεία της πόλης.

H Le Soir, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, μεταδίδει πως ο συναγερμός ξεκίνησε όταν πολίτες ειδοποίησαν τις αρχές για «ύποπτο άνδρα με μακρύ, μαύρο παλτό από το οποίο εξείχαν καλώδια».

Τα δρομολόγια του μετρό από την στάση De Brouckere μέχρι την Gare Cenrtale έχουν διακοπεί.

Όπως μεταδίδει η Le Soir οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τον ύποπτο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιος είναι ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι - Τι θα συμβεί αν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του

Ο Εμπραχίμ Ραΐση, 63 ετών, ένας σκληροπυρηνικός κληρικός, εξελέγη πρόεδρος του Ιράν το 2021 όταν διαδέχθηκε τον μετριοπαθή Χασάν Ροχανί. Κατά τη θητεία του ως πρόεδρος, έχει ηγηθεί...

Εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου για Νετανιάχου και ηγέτη της Χαμάς ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατ...

Φόρτωση άρθρων...