Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Μεγάλη φωτιά σε εκκλησία στην Αίγυπτο – Τουλάχιστον 35 νεκροί και 45 τραυματίες

Η φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας - Κλιμάκιο της Εισαγγελίας μετέβη στον τόπο για να δει τι έχει συμβεί...

Πλανήτης

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας  στην Αίγυπτο, με αποτέλεσμα 35 νεκρούς και 45 τραυματίες, δήλωσαν δύο πηγές ασφαλείας στο Reuters.

Σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ, κλιμάκιο της Εισαγγελίας της Βόρειας Γκίζας μετέβη στον τόπο της μεγάλης πυρκαγιάς, για να επιθεωρήσει τα αποτελέσματά της και να ακούσει τις μαρτυρίες των μαρτύρων.

Η Εισαγγελία ανέθεσε επίσης στο εγκληματολογικό εργαστήριο να συντάξει έκθεση σχετικά με τις συνθήκες της πυρκαγιάς.

Οι άνδρες της πολιτικής προστασίας κατάφεραν να ελέγξουν και να σβήσουν τη φωτιά, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ψύξης στο σημείο του ατυχήματος.

news

Το Υπουργείο Υγείας έστειλε 30 ασθενοφόρα στον τόπο του ατυχήματος για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα Γενικά Νοσοκομεία Imbaba και Agouza.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων. Παράλληλα, τόνισε ότι θα υπάρξει κάθε είδους βοήθεια στα θύματα και τις οικογένειές τους. 

news

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: 38χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας επειδή μίλησε κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας Ρώσος καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στην Ρωσία με την κατηγορία της «διάδοσης ψευδών πληροφοριών» για τον ρωσικό στρατό, επειδή κατά την διάρκε...

Ε.Ε: «Πράσινο» για κυρώσεις εναντίον του Ιράν

Σε πολιτική συμφωνία για επέκταση του καθεστώτος των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης εναντίον του Ιράν, κατέληξαν οι 27 υπουργοί Εξωτερικών, που συνεδρίασαν τη Δευτέρα στο Λουξεμβού...

Φόρτωση άρθρων...