Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μεντβέντεφ: Δώστε πυραύλους στους ψυχωτικούς, για να πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο

Πλανήτης

Νέες απειλές για γενίκευση του πολέμου εξαπέλυσε η Ρωσία, μέσω του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μιλώντας για τη βοήθεια και τον εξοπλισμό που λαμβάνει η Ουκρανία, ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε και στο πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης MLRS.

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στον Μπάιντεν.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους.

Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε: όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά μαθαίνεις την αλήθεια. Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σημάδια αποκλιμάκωσης στη Mέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το Iσραηλινό πλήγμα στην Ισφαχάν

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν υποστήριξε ότι «αυτό που έγινε την προηγούμενη νύχτα δεν ήταν επίθεση». Αναφερόμενος στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, είπε ότι «έμοιαζαν περισσότερο με...

Η Βόρεια Κορέα έκανε πυραυλική δοκιμή Κρουζ και δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε χθες Παρασκευή σε δοκιμή κεφαλής πυραύλου Κρουζ και σε δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό π...

Ανάλυση Guardian για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν: Τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στο Ιράν την Παρασκευή, σε μια μάχη αντιποίνων μεταξύ των δύο εχθρών, λίγες ημέρες αφότου το Ιράν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Ισραή...

Φόρτωση άρθρων...