Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μισέλ Ομπάμα vs Τραμπ; «Φουντώνουν» οι φήμες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας

Πλανήτης

Νέα δημοσιεύματα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ενδέχεται να κατέλθει στις προεδρικές εκλογές του 2024, αντικαθιστώντας τον Τζο Μπάιντεν.

Οι εικασίες «οργιάζουν» μετά τη στήλη της αρθρογράφου Σίντι Άνταμς στην εφημερίδα New York Post και την πρόβλεψη του άλλοτε στενού συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Τζ. Στόουν Τζούνιορ.

«Συνεχίζω να προβλέπω – όπως κάνω εδώ και πάνω από δύο χρόνια – ότι η Μισέλ Ομπάμα θα είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία το 2024», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ρότζερ Τζέι Στόουν Τζούνιορ, ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της Αϊόβα.

Η Άνταμς με πιο επιθετικούς τόνους υποστηρίζει στο άρθρο της: «Ο Μπάιντεν δεν μπορεί καν να διαβάσει το προγραμμένο σενάριο που έχει μπροστά του αρκετά γρήγορα για να προφέρει τις λέξεις. Οπότε, ξεχάστε τον, κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη κάνει».

Η Άνταμς πρόσθεσε δε ότι η Μισέλ Ομπάμα εκφράστηκε με ανησυχία για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2024 σε συνέντευξή της σε podcast.

Προ μηνών εξάλλου, ο άλλοτε σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, Ντέιβιντ Άξελροντ, που διαμορφώνει τη στρατηγική των Δημοκρατικών, δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια ζητώντας «επείγουσα αλλαγή».

«Ο Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι “πραγματικά σοφό” να επιμείνει στην υποψηφιότητά του, που επισκιάζεται από τις συζητήσεις για την ηλικία του αν και κατά πόσον είναι προς το δικό του συμφέρον ή προς το συμφέρον της χώρας», τόνισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: Δεν δεσμεύεται ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών σε περίπτωση ήττας

Aρνήθηκε o Ντόναλντ Τραμπ να δεσμευτεί ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Τζο Μπάι...

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Φόρτωση άρθρων...