Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μηχανικό πρόβλημα σε πολυτελές αυτοκίνητο η αιτία της έκρηξης στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Η έκρηξη στους καταρράκτες του Νιαγάρα την Τετάρτη στην οποία σκοτώθηκε ένα ζευγάρι οφειλόταν σε μηχανικά προβλήματα που εμφάνισε το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ήταν μια Bentley αξίας 300.000 δολαρίων, μοντέλο του 2022. Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε φυλάκιο ελέγχου στο συνοριακό πέρασμα μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά. 

Αμέσως μετά την πρόσκρουση προκλήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες, ένα ανδρόγυνο από την πολιτεία της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τη New York Post, πρόκειται για τον Κουρτ Βιλάνι και τη σύζυγό του Μόνικα, αμφότεροι 53 ετών, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Πήγαιναν στο Τορόντο του Καναδά για να παρακολουθήσουν συναυλία των KISS που όμως και αυτή δεν έγινε ποτέ, γιατί ο επικεφαλής του συγκροτήματος Πολ Στάνλεϊ αρρώστησε με γρίπη.

Από την Τετάρτη το FBI είχε δηλώσει ότι τερματίζει τη δική του έρευνα γιατί δεν βρέθηκαν ούτε εκρηκτικά, ούτε διαπιστώθηκε κάποια σχέση με τη τρομοκρατία. Έτσι η έρευνα πέρασε στην Τροχαία της περιοχής που εκτίμησε ότι το δυστύχημα οφείλεται σε μηχανικό πρόβλημα ή ένα ζήτημα υγείας του οδηγού.

Φαίνεται ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μηχανικό πρόβλημα που οδήγησε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με πάνω από 150 χλμ., την ώρα σε ένα φράχτη και στο φυλάκιο.

Πριν το δυστύχημα το ζευγάρι είχε σταματήσει για λίγο σε ένα καζίνο που απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Guardian: Τι σημαίνουν για το μέλλον της κυβέρνησης Μπάιντεν οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια

Ακόμα και σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων μπορεί να αναδειχθούν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ με τον βρετανικό Guardian να σημειώνει ότι «οι πολιτικές...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Φόρτωση άρθρων...