Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αυτοσαρκασμός Μπάιντεν: «Έχετε δύο υποψήφιους: Έναν γέρο, διανοητικά ακατάλληλο για πρόεδρο και… εμένα!»

Πλανήτης

Με δηκτικό χιούμορ αναφέρθηκε στον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια του δείπνου της Λέσχης Γκριντάιρον (Gridiron Club), παράδοσης από το 1880 στην Ουάσιγκτον.

«Ο ένας υποψήφιος είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος για να γίνει πρόεδρος. Ο άλλος είμαι εγώ», χαριτολόγησε ο  81χρονος Μπάιντεν, αναφερόμενος στις προσβολές του Τραμπ, ο οποίος έχει επίσης επανειλημμένα υπονοήσει πως θεωρεί ότι ο Δημοκρατικός αντίπαλός του βρίσκεται στα πρόθυρα άνοιας, αν δεν έχει ήδη.

Στο δείπνο παρευρέθησαν περίπου 650 προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ, ο ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post Τζεφ Μπέζος και ο διευθύνων σύμβουλος του TikTok, ο Σου Ζι Τσου, η λειτουργία της πλατφόρμας του οποίου διατρέχει κίνδυνο να απαγορευτεί στις ΗΠΑ με απόφαση του προέδρου.

Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ δεν αντέδρασε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς της ζήτησε σχόλιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Φόρτωση άρθρων...