Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Νέα πρόκληση Μπαχτσελί: Δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε «ΤΔΒΚ», αλλά «Κυπριακό Κράτος»

Πλανήτης

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο ακροδεξιός Τούρκος πολιτικός δήλωσε ότι «δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”, είναι απαραίτητο να λέμε “Κυπριακό Κράτος”».

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) της Τουρκίας και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜΗΡ.

«Ο Οργανισμός Τουρκικών Κρατών, ο οργανισμός-ομπρέλα της ιστορικής και πολιτιστικής ενότητας, θα εμπλουτίσει τη βαθιά ριζωμένη συνεργασία και αδελφοσύνη που εκτείνεται από τη Βουδαπέστη μέχρι τα ανατολικά της Κασπίας», πρόσθεσε ο Μπαχτσελί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γάζα: Βίντεο «γροθιά» στο στομάχι – Μικρό κορίτσι κουβαλά στους ώμους την τραυματισμένη αδελφή του

Ραγίζει καρδιές το βίντεο, που αποτυπώνει πτυχές της φρίκης στη Γάζα, το οποίο δείχνει κοριτσάκι να να περπατά ξυπόλητο στην άσφαλτο, κουβαλώντας στο ώμο της τη μικρότερη αδελφή τη...

Εκλογές ΗΠΑ: Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν θα δώσει μία συναυλία και θα εμφανιστεί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στο πλευρό του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ατλάντα και τη Φ...

Φόρτωση άρθρων...