Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Νέα πρόκληση Μπαχτσελί: Δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε «ΤΔΒΚ», αλλά «Κυπριακό Κράτος»

Πλανήτης

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο ακροδεξιός Τούρκος πολιτικός δήλωσε ότι «δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”, είναι απαραίτητο να λέμε “Κυπριακό Κράτος”».

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) της Τουρκίας και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜΗΡ.

«Ο Οργανισμός Τουρκικών Κρατών, ο οργανισμός-ομπρέλα της ιστορικής και πολιτιστικής ενότητας, θα εμπλουτίσει τη βαθιά ριζωμένη συνεργασία και αδελφοσύνη που εκτείνεται από τη Βουδαπέστη μέχρι τα ανατολικά της Κασπίας», πρόσθεσε ο Μπαχτσελί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δε θα δεχθώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι ...

Ντόναλντ Τραμπ: Παρενέβη «στον αέρα» του FOX και εκθείασε την αστυνομία για την εκκένωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) εκθείασε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για την απομάκρυνση φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών από κτίριο του Πανεπιστημ...

Φόρτωση άρθρων...