Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μπερλουσκόνι: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του – Δεν μπορεί να περπατήσει

Στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε παραμένει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. O Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας εισήχθη πριν από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας πέρασε ήρεμα τη νύχτα και μπόρεσε, έπειτα από αρκετές ημέρες, να μείνει για λίγο καθιστός, στο κρεβάτι του.

«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά ο ασθενής δεν μπορεί ακόμη να σηκωθεί ούτε να περπατήσει. Για πρώτη φορά μπόρεσε να μείνει καθιστός», ανέφερε ο προσωπικός γιατρός του «Καβαλιέρε», ο καθηγητής ιατρικής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

Σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθούν ιατρικά ανακοινωθέντα ενώ, όπως μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, «η κατάσταση του Μπερλουσκόνι, ο οποίος παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...