Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μπερλουσκόνι: Παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπεία από τη λευχαιμία

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι για θεραπεία λευχαιμίας. Αυτό δήλωσαν οι γιατροί του, έπειτα από τις διαρροές Μέσων Ενημέρωσης ότι θα μπορούσε να του επιτραπεί να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του. 

Ο 86χρονος Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Απριλίου και νοσηλευόταν στην εντατική για περισσότερες από δέκα ημέρες.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ηγείται του δεξιού κόμματος Forza Italia, που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό, υποβλήθηκε σε θεραπεία για λοίμωξη των πνευμόνων που συνδέεται με χρόνια λευχαιμία, βγήκε από την εντατική στις 16 Απριλίου και η κατάστασή του βελτιώνεται σταθερά, λένε οι δηλώσεις των γιατρών.

Στο δελτίο της Τετάρτης, περιέγραψαν τη γενική κατάσταση της υγείας του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία ως «σταθερή», προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με «θεραπείες που στοχεύουν στον έλεγχο της αιματολογικής νόσου».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...